6

Komentari (6)

rodjak
super prodaja ali u nevakat,ako ovi nisu mogli cekati jos 2 sedmice dok nam dodje novi stoper onda ko ih **** ovako ispastamo,moramo sada trpiti zvonu na stoperu
Manager
Sto nije dosao Iranac vec?
Ecosport
Ovo me pomalo podsjeća na onu prodaju Mujakića iz Sarajeva u Tursku kad su već prošle pripreme, Sarajevo napunilo kasu, ali su igrački bili puno slabiji u odbrani, tako da svaka prodaja i zarada ne moraju značiti dobru stvar. Po meni ovo nije dobar potez uprave Veleža, OK da je urađeno početkom januara, pa da imaš vremena snaći se sa novim igračem, ali ovo je kasno. Vrijeme će pokazati kakav je to bio potez.
Manager
Da nece mozda Sarajevo preskocit Veleza na tabeli?
Ecosport
Moglo bi se i to desiti. Da je Velež odigrao malo bolje ovih par utakmica, sad bi bježao Sarajevu minimum 5 bodova, ali je i Sarajevo kiksalo dosta, tako da je sve otvoreno.
PoliziaMerda1981
Sretno Bruno i hvala na pola miliona maraka u kasi našeg Veleža
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.