9

Komentari (9)

AntiBot
Pa ne znam, ima u drugoj Hrvatskoj dosta dobrih mladih igraca. To je razvojna liga. OK, ekipe su slabe, sto je i logicno, ali igraca ima. Dovesti ovog malog uopste nije los potez, po meni. Vjerovatno nije ni skup. Ono sto jeste lose je dovesti bruku nekakvih polovnjaka iz Srbije, stalno tjerati i dovoditi nove igrace i trenere itd. To je iracionalno poslovanje koje ne vodi nicemu, samo udaljava Sarajevo od Europe. Oni ce se i ove godine boriti za cetvrto mjesto, a imaju daleko najveci budzet u istoriji lige. To je bas da se zapitas.
Dzekson
Ma jasta, neka nam igraca iz druge lige, neka oni uzimaju lovu, a nasa djeca u Famos na posudbu, on ne mogu dobiti priliku, pored igraca iz druge Hr lige...tuga
user1676648256
Jbo vam Bruno sve po spisku
rabodimis
Nije im zabranjeno da treniraju i rade na sebi.. sjedit i cekat sansu ne moze vise ni u Famosu... Mulalic nije 4 utakmice odigrao za Zvijezdu.. samo lud covjek moze ocekivat nesto od njega.. Bez ambicija, lijen... Takvi igraci treba da sami sebe pitaju, zasto pored svih mogucih uslova za dobar rad i uspjeh njega mijenja igrac iz druge Hr lige.. Tuga je vidjet toliki nedostatak ambicija i ljenost.. Ronaldo sa 39 godina trenira za jedan dan ko oni za tri.. Klub je tu da pruzi uslove i znanje.. Karakter gradimo sami.. ;)
Trapatoni
Gdje su ovi pravi navijaci da prokomentarisu ova pojacanja? Posto mi nismo pravi i zamoljeni smo da ne dolazimo na utakmice jer pljujemo klub!
Frane
Šizopitari na forumu su totalno pokudili, napadaju vas dobronamjerne navijače koji s pravom kritizirate da vam ništa ne valja koga god da dovede Mirvić. Pa bgvsjbo u 3 godine Mirvah je akumulirao 90 bodova zaostatka za prvim mjestom, ako se ne varam nije imao bolji plasman od 4. mjesta. Ako to zadovoljava navijače Sarajeva, ok.
AntiBot
Na jednog normalnog forumasa Veleza ili Sarajeva imas 10 botova. Ogromna vecina nickova na forumu su botovi, bar kad se radi o ova dva kluba.
user1627100363
Sarajevo nikako da se organizuje , mislim da će im i ova godina biti kao prošle tri, a otkrovenje ove godine i tim koji ce osvojiti titulu je Željo...
Cvare_Sala
Instagram profil direktorsportski i bice vam jasno kakvi igraci treba da se dovode, ali kod nas rade uhl****, a strucnjaci moraju da se probijaju kroz druge linije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.