15

Komentari (15)

Frane
Dobar je mali, plus Zekić, bgm moglo bi Sarajevo konačno i 3 biti.
Ecosport
Ne mogu, njima je 4.mjesto plafon
daske06
Tebi eco ****m pleme cijelo
HUNTER_79
@Ecosport zato ti je mami i sestri plafon da ih udaramo kitama po žvaljama. Otac te yebo šugavi pogani
rabodimis
@Ecosport Tebi je plafon da nam se k*rca napusis bez obzira na poziciju i vrijeme... Moze ti i frane pomoc.. jbo vas otac sugavi, odvratni.. ;)
Frane
Što sam ja šugav jer sam pohvalio posao koji ste uradili do sad, što stvarno mislim, ne znam koji ti je. Ali bgm niste doveli Ronalda da odjednom od vas napravi prvaka.
Ecosport
@rabodimis je li se to izvinjavaš ovom ujkanu? Yebo ti on sve živo i mrtvo debilu lavoraški!
rabodimis
@Ecosport Jbo ti "ujkan" komplet familiju glupu.. jel mi to moze pomoc kao izgovor ? Jesam li mozda tebe trebao pitat nesto idiote retardirani ?? XD PS Nisi mi poslao mail.. da vidis majku, stojadina i ono pseto sto te napravilo.. isto Severina, samo u stojadinu.. ciganska verzija..
rabodimis
@Frane HAHAHHAHA Do mene je braca, u pravu si 100%, vidis da nisam normalan.. Vjerovatno me ponijela atmosfera od ovog pogancera i k*rvinog sina @Ecosport .. Svako dobro tebi.. Sad je do mene.. Izvini.. ;)
damir83
Ova uprava nie normalna pa momak nije ni vodu donosijo u nekoj ozbiljnoj ekipi.
user1711032161
Oba beka Sa lijevi i desni u fazi napada i mogu proci ali u odbrani katastrofa
pjanke.sa
E cuj „donosijo“ napisa frajer i konta neko ozbiljno da ga shvati! U skolu!
Hanibal
Ja mislim da je Mulalic bolji od ovoga iz zrinskog! Sta je sa Trake i Guliasvilija zasto njih ne vracju s posudbe?? Trako je izvanredan bek.
user1717839760
Guliashvili je vracen ziv i zdrav bio. A Traku i Mulalica vodi kuci ako su ti dobri
PRESEDAN
Bože šta rade :-((((
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.