Brutalno ismijavanje Real Madrida
Thiago i Mateo Messi bili bi udarne igle u narednom El Clasicu

Dovitljivi navijač Barcelone u akciji

Brutalno ismijavanje Real Madrida

Premda se naredni El Clasico igra tek 6. maja, dovitljivi navijač Barcelone brutalno se našalio sa Real Madridom na svome twitter profilu.

Real Madrid ove je sezone očajan, Cristiano Ronaldo nikad nije igrao u lošijoj formi, pa se to sve odrazilo na rezultate.

Trenutno Madriđani zaostaju za prvoplasiranim najvećim rivalom "tričavih" 19 bodova uz utakmicu manje, a nastave li s dosadašnjim partijama upitan im je čak i plasman na četvrto mjesto što u vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Aktuelni trenutak iskoristio je stoga twitter korisnik pod nazivom Ajinkya. Kako bi se našalio s Kraljevima, predložio je početnih 11 za naredni El Clasico:

Barcelona bi igrala bez golmana, a udarne igle bili bi nasljednici sadašnjih vedeta, Mateo Messi, Milan Pique, Enzo Busquets...

Još zanimljivije je što bi vezni red činile djevojčice...

"Premda je Real 18 bodova iza nas, oni su potpuno drugačije zvijeri u El Clasicu. Ne smijemo ih olako shvatiti, neće biti lagano."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi