Bubanja: Dok postoji šansa za opstanak, moramo vjerovati

Mladost dočekuje Travnik

Bubanja: Dok postoji šansa za opstanak, moramo vjerovati

Ukoliko ne pobijede Travnik, u taboru Mladosti se već mogu početi pripremati za za selidbu u niži rang takmičenja. 

Ovaj tim je tokom ove sezone mnogo toga prokockao i više nema pravo na pogrešan korak.

"U teškoj smo poziciji i mi bismo sa tri boda tek uhvatili priključak sa ekipama koje su iznad crte. Morali bismo onda i napraviti negdje 'brejk' na gostujućim terenima. Morat ćemo da zbijemo redove i da pokušamo slaviti protiv Travnika. O nekom drugom rezultatu niko i ne razmišlja", rekao je napadač Dragiša Komarčević.

Mladost u ovaj važan susret ulazi bez Nemanje Dabića i Stefana Cicmila koji imaju žute kartone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Oslabljeni jesmo, ali nismo bez šansi za pobjedu. Dok postoji i teoretska šansa za opstanak, mi moramo vjerovati u konačan uspjeh. Zato je važno da pobijedimo u srijedu", smatra trener Slavoljub Bubanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti