Trener Mladosti nakon utakmice sa Sarajevom

Slavoljub Bubanja: Nije nas premirao Široki

M. Skaka

Ekipa Mladosti imala je i premije u slučaju pobjede nad Sarajevom, međutim nedostajalo je kvalitete da bi se na Koševu otkinuo bod.

“Mi smo uspjeli da pariramo ekipi Sarajeva do prvog šuta u okvir gola gdje smo bili slabo zatvorili Bilbiju i tako primili gol.”, kazao je Slavoljub Bubanja trener Mladosti.

U nastavku, Mladost se otvorila, a igrači Sarajeva još tri puta uspjeli su zatresti mrežu.

“U drugom poluvremenu mislim da nije bila u pitanju fizička sprema, već onaj drugi gol gdje je jedan igrač Sarajeva prošao u šesnaestercu pored cijele naše odbrane. Tu smo psihički pali.”

“Moram čestitati ekipi Sarajeva na zasluženoj pobjedi, a mi moramo da se okrenemo protivnicima sa kojim realno možemo da se borimo. To je već u srijedu Travnik. Njih ćemo pokušati da pobjedimo i nastavimo borbu za opstanak.”, dodao je Bubanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred susret sa Mladosti, pojavila se informacija da je igrače ovog tima finasijski stimulisalo Široki Brijeg koji želi zadržati prednost u vrhu tabele.

“Ne. To nije ni blizu iskreno. Mi smo imali premiju danas, ali od uprave Mladosti, naše uprave.”, kategoričan je trener Mladosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti