Budi se nostalgija: Fotografija Cristiana Ronalda s Old Trafforda obišla svijet

Perfektna slika s Teatra snova

Budi se nostalgija: Fotografija Cristiana Ronalda s Old Trafforda obišla svijet

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda i Juventusa večeras na Old Traffordu igraju veliki derbi u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Utakmica Crvenih đavola i Stare dame će sigurno večeras biti u centru pažnje, ali najviše zbog Cristiana Ronalda koji se vraća tamo gdje je za njega sve i počelo. Navijači Uniteda već su dočekali Ronalda na aerodromu i sigurno da mu i na Teatru snova večeras spremaju spektakularan doček.

Igrači Juventusa sinoć su na Old Traffordu odradili posljednji trening pred večerašnji meč, a u centru pažnje bio je u pravo Ronaldo. Na njegovom licu se vidjelo da je ovo izuzetno poseban trenutak za njega, a jedan od fotografa zabilježio je strašnu fotografiju.

Ronaldo je stajao ispred tunela i posmatrao stadion na kojem se proslavio, a iza njegovih leđa vidi se grb Uniteda. U ovom slučaju zaista vrijedi ona izreka "fotografija govori hiljadu riječi". Nije ni čudo što je probudila nostalgiju i postala hit na internetu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Fotografija UEFA Champions League.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Kad on zaigra za Tuzla City :)
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi