"Budio sam suprugu u tri sata ujutro da je pitam šta trebam uraditi"

Griezmann priznao da mu nije bilo lako

"Budio sam suprugu u tri sata ujutro da je pitam šta trebam uraditi"

E. Čaušević

Fudbaler Atletico Madrida, Antoine Griezmann, ovog ljeta odlučio je ostati u ovom klubu iako su mnogi vjerovali da će karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Saga oko Griezmanna i Barcelone trajala je nekoliko mjeseci i mnogi su bili sigurni da će francuski napadač završiti u katalonskom klubu. Međutim, tokom Svjetskog prvenstva Griezmann je donio konačnu odluku i poručio je da je odbio Barcu jer želi ostati u Atletico Madridu.

U izjavi za španske medije još jednom je otkrio da je to bila vjerovatno najteža odluka u njegovoj karijeri, ali da je siguran da nije pogriješio. Griezmann želi s Atletico Madridom napraviti iskorak u karijeri i vjeruje da će to na kraju uspjeti.

"Dobio sam dosta podrške i ljubavi od kluba tokom tih dešavanja. Svi su željeli znati šta se dešava. To je bila najteža odluka u mojoj karijeri. Sjećam se da sam jednu noć probudio ženu u tri sata ujutro da pričamo i pitao sam je šta da uradim. Na kraju sam ostao i vjerujem da nisam pogriješio", rekao je Griezmann.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi