)
Budućnost bolja od Širokog

Prijateljski susret na Pecari

Budućnost bolja od Širokog

Široki TT Kabeli nastavili su sa pripremnim utakmicama nakon osvojenog turnira prošlog vikenda koji se igrao na Pecari.

Podsjećamo, Široki je u konkurenciji Cedevite, Cibone i Jolly Šibenik osvojio ovaj turnir svladavši Cibonu u finalu.

Večeras su izabranici Ivana Velića odigrali nešto lošije i izgubili protiv ekipe Budućnosti rezultatom 64:76.

Budućnost je od samog starta preuzela vodstvo i nije ga ispuštala do kraja utakmice. Široki je najbliže bio kod rezultata 29:32, ali gosti iz Podgorice tada rade seriju 0:13 i odlaze na +16, razliku koju su držali do pred kraj kada Široki uspijeva samo malo ublažiti poraz 64:76.

Najbolji u redovima domaće ekipe bio je Ramljak koji je postigao 18 koševa, a po 10 su ubacili Planinić, Vladović i Pilepić.

Sutra je na rasporedu ponovno susret između ove dvije ekipe koji će početi u 18 sati u GSD Pecara.


Široki TT Kabeli - Budućnost 64:76
(16:25, 13:20, 15:15, 20:16)

ŠIROKI BRIJEG GSD na Pecara. Gledatelja 100. Suci: Miličević i Marić (Čitluk) i Lovrić (Široki Brijeg).

ŠIROKI TT KABELI: Vladović 10, Planinić 10, Pilepić 10, Naletilić 2, Bilinovac, Ramljak 18, Peršić 3, Topalović, Butorac 4, Novak, Šakić 7, Barać. Trener: Ivan Velić
BUDUĆNOST: M. popović 12, Božović 8, Đukanović 7, Radović, Vitkovac 8, Dubljević 16, A. Popović 9, Ivanović 5, D. Milošević, Mugoša, N. Milošević 4. Trener: Igor Jovović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.