Budućnost minimalno, pobjede Seone, Čelića, Gradine...

Druga liga Sjever

Budućnost minimalno, pobjede Seone, Čelića, Gradine...

S. Mlaćo

Ovog vikenda odigrani su susreti 3. kola Druge lige FBiH grupa Sjever. Budućnst iz Banovića je jedina momčad sa devet bodova, a ovom kolu Banovićani su savladali Mramor u Mramoru sa minimalnih 1:0. 

Junak gostiju bio je Belmin Idrizović.

Pogodaka nije bilo u duelu Radničkog i Sloge Tojšići (0:0), a Mladost iz Malešića je pogotkom Damira Omerovića savladala Prokosoviće (1:0).

Čelić je slavio u Kalesiji protiv Bosne pogocima Eldina Mehmedovića i Alema Mujagića.

Odžak i Priluk su podijelili bodove 1:1 ( Zlatko Agatić/Meris Mešanović).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sanel Šehrić i Haris Ibrić su donijeli pobjedu Gradini protiv Bosne (M), a pobjedu je upisao i Svatovac protiv Lokomotive 3:1. Za domaće su pogađali dva puta Almir Kukić i jednom Semir Aljukić, dok je jedini pogodak za goste djelo Armina Delića.

U ovom kolu slavila je i Seona nad Dinamom iz Donje Mahale. Strijelci su bili Sead Havić i Ado Mustafić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi