Budućnost na pragu Prve lige FBiH, navijači 'položili' ispit

Banovićka publika u velikom broju podržala svoje ljubimce

Budućnost na pragu Prve lige FBiH, navijači 'položili' ispit

S. Mlaćo

Danas se igraju dva susreta kvalifikacija za Prvu ligu FBiH. Budućnost na svom terenu nakon pvih 45 minuta vodi protiv Novog Travnika 2:0, te se nalazi na korak do ostvarenje cilja.

Publika je mogla vidjeti otvoren meč, a mrežu gostiju zatresli su Trumić i Džinić. Novi Travnik je zaprijetio u zadnjih par minuta, ali golman Mujkić je bio nesavladiv.

Treba istaći i sjajnu atmosferu na Gradskom stadionu u Banovićima i pune tribine. Podrška domaćima ne izostaje, a ovim je banovićka publika pokazala da žele svoj tim u višem rangu te povratak na staze stare slave.

Budućnost je sezonu okončala kao prvak Druge lige Sjever, ali svi se nadaju da će već od nove sezone u Banoviće dolaziti Velež, Olimpik, TOŠK, Bratstvo, Rudar, Bosna Visoko, Čapljina, Metalleghe...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi