Kucao na vrata "A" reprezentacije, danas uzdanica drugoligaša

Kako je 'nestao' Muhamed Mujić

Kucao na vrata "A" reprezentacije, danas uzdanica drugoligaša

Samir Mlaćo

FK Budućnost će plasman u Prvu ligu Federacije, tačnije povratak u ovaj rang takmičenja, pokušati izboriti u dvomeču baraža protiv Novog Travnika.

Banovićani sjajno igraju sezone i sigurno su blagi favoriti, a navijači vjeruju da će Mujkić, Trumić, Mujić,Šehić, Mustafić i ostali pokazati svoje kvalitete i vratiti prvoligaški nogomet na Gradski stadion u Banovićima.

Napadač Muhamed Mujić definitivno je jedan od najzanimljivijih u rosteru Munevera Rizvića. Brojni stručnjaci danas 27-godišnjem Mujiću predviđali su blistavu karijeru...

'Rešetao' je Mujić protivničke mreže u dresu Slobode u elitnom rangu bh. nogometa kao od šale, poigravao se sa protivničkim odbranama i samo se čekala vijest o odlasku u inostranstvo, transferu koji će ostati upamćen u bh. nogometu.

I kako to obično biva kada se taj potez ne uradi u pravo vrijeme, dolazi do pada, u ovom slučaju strmoglavog... Uslijedila je posudba u Budućnost gdje ovaj nogometaš nastupa i danas.

Mujić je ove sezone postigao sedam pogodaka (više je na klupi), tek je na 11 mjestu liste strijelaca Druge lige Sjever, a vodeći Safet Mujkić postigao je čak 17 pogodaka više od njega.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Ovaj napadač je upisao i sedam nastupa za mladu reprezentaciju BiH, kucao na vrata "A" selekcije, međutim to se nije desilo. Na žalost svih ljubitelja nogometa u našoj zemlji koji su dobro poznavali njegove kvalitete.

U Banovićima se nadaju da će Mujić proraditi sada kada je najpotrebnije i pokazati bar malo svojih kvaliteta. Njih sigurno ima...

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi