Mujkić: Imamo kvalitet da na kraju slavimo

Budućnost se bori za Prvu ligu FBiH

Mujkić: Imamo kvalitet da na kraju slavimo

Fudbaleri Budućnosti su za protivnika u doigravanju za Prvu ligu FBiH dobili Novi Travnik.

Banovićani o protivniku imaju samo riječi hvale, međutim vjeruju da imaju kvalitet da izađu kao pobjednici iz predstojeće dvije utakmice i na kraju izbore povratak u Prvu ligu FBiH.

"Za protivnika smo dobili tim koji je bio domintantan u prvenstvu kao i mi. Mislim da imamo kvalitet da na kraju izađemo kao pobjednici, ali od velike važnosti će biti to da u prvoj utakmici koji igramo na domaćem terenu ostvarimo dobar rezultat", kazao je kapiten Budućnosti Denis Mujkić, pa dodao:

"Budućnost je sačinjena od mladih i nekoliko iskusnih fudbalera. Fizički smo iznimno spremni, tako da ne bismo trebali imati problema protiv Novog Travnika ako odigramo kao u dosadašnjem dijelu prvenstva. Pozvao bih sve navijače da nas dođu podržati, jer to će nam biti od velike važnosti..."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prva utakmica se igra 7. juna, dok je revanš na programu tri dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi