Budućnost odnijela tri boda iz Bihaća, dva gola Jaranovića

Pobjeda Budućnosti protiv Jedinstva

Budućnost odnijela tri boda iz Bihaća, dva gola Jaranovića

Midhat Šljivak

Fudbaleri Budućnosti savladali su kao gosti Jedinstvo u Bihaću s 2:1 u susretu drugog kola Prve lige FBiH.

Nakon što je prvo poluvrijeme završeno bez pogodaka, nastavak donosi sjajnu igru gostiju iz Banovića, te zasluženu pobjedu.

Do vodstva su stigli u 63. minuti. Za vodstvo gostiju od 1:0 pobrinuo se Jasmin Jaranović. Isti igrač je zaslužan i za drugi gol. Samo četiri minute nakon prvog, Jaranović je ponovo matirao Almina Abdihodžića, te je Budućnost stigla do vodstva od 2:0.

Uspjelo je Jedinstvo da se vrati u meč. Igrala se 84. minuta kada je Goran Marković pogodio za 2:1, ali do kraja su gosti uspjeli sačuvati prednost, te su stigli do pobjede.

Prva liga FBiH, 2. kolo:

Jedinstvo - Budućnost 1:2 (Marković 84' / Jaranović 63', 67')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo: Abdihodžić, Šiljeg, Sinanović, Dizdarić, Milenković, Stepančev, Bičćević, Hodžić, Ivković, Marković, Abdihodžić

Budućnost: Mujkić, Đezić, Trumić, Jaranović, Aljukić, Redžić, Kovačević, Mahmutović, Demirović, Zulić, Džinić

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti