Budućnost za sedam dana ostala bez dvojice prvotimaca

Problemi za trenera Rizvića

Budućnost za sedam dana ostala bez dvojice prvotimaca

S. Mlaćo

Lider Druge lige Sjever Budućnost iz Banovića danas je na svom terenu remizirala protiv Radničkog iz Lukavca na svom terenu. Bilo je 0:0, ali Banovićani će sigurno ostati lideri na tabeli i poslije ovog kluba. 

Trener Budućnosti Munever Rizvić našao se u problemim pred ovaj meč, s obzirom da je standardni prvotimac Belmin Idrizović prije par dana na zanimljiv način napustio klub.

Naime, Idrizović je poslao poruku treneru Rizviću u kojoj je naveo da se nalazi u Njemačkoj, te mu u narednom periodu neće biti na raspolaganju.

Ako uzmemo u obzir da je Safet Mustafić zaradio tešku povredu na gostovanju u Kalesiji i da ga vjerovatno neće biti do kraja sezone, Rizvić se iznenada našao u neočekivanim problemima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi