Mladost ugostila lidera Druge lige FBiH (Sjever) - sjajna atmosfera!

Domaći navijači prave odličan "štimung"

Mladost ugostila lidera Druge lige FBiH (Sjever) - sjajna atmosfera!

Ekipa FK Mladost Kikači, koja se takmiči u Prvoj ligi TK je u 2. kolu Kupa FBiH na svom terenu ugostila Budućnost iz Banovića, lidera Druge lige FBiH - Sjever, a u prvom poluvremenu se mogla gledati odlična predstava, dok se na odmor se otišlo rezultatom 1:1. 

Povela je Mladost odličnim golom Mujkanovića iz slobodnjaka, ali su fudbaleri Budućnosti zaigrali nešto bolje pred kraj prvog dijala i stigli do poravnanja preko Zukića.

Zaista se na stadionu Mladosti mogla pratiti odlična fudbalska predstava, a da ugođaj bude još bolji pobrinuli su se i navijači domaće ekipe.

Pravili su simpatizeri Mladosti odličnu atmosferu tokom čitavog prvog dijela, a sigurno je da nas i u nastavku očekuje odličan ugođaj.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi