Budućnost sigurna, Čelić bolji od Radničkog, remi Dinama i Bosne

Druga liga Sjever

Budućnost sigurna, Čelić bolji od Radničkog, remi Dinama i Bosne

S. Mlaćo

U Drugoj ligi FBiH grupa Sjever danas je odigrano sedam utakmica 4. kola, dok u srijedu igraju Priluk i Gradina.

Budućnost je nastavila sa sjajnim igrama te održala stopostotan učinak nakon četiri kola. Danas su izabranici Munevera Rizvića savladali 3:0 Svatovac. Mrežu gostiju pogađali su Sadžid Fazlić, Semir Dedić i Esmin Idrizović.

Čelić je autogolom Adnana Šubića savladao Radnički iz Lukavca (1:0), a isti rezultat je viđen u duelu Lokomotive i Bosne (K). Junak domaćih bio Armin Delić.

Mladost iz Malešića je pogotkom mladog Zaima Nurkića savladala Slogu sa 1:0, dok je Seona sa 2:0 nadigrala Mramor. Mrežu gostujućeg golmana Adina Selimovića tresli su Sead Havić i Zaim Mehanović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Prokosovići su sa 2:1 savladali Odžak 102. Gosti su poveli pogotkom Roberta Ćorića u četvrtoj minuti, ali preokret domaćima donose Almir Hidanović i Jasmin Halilčević.

Podjelu bodova vidjeli smo u Donjoj Mahali gdje su se sastali Dinamo i Bosna (M). Gosti su vodili 2:0 pogocima Almira Piragića i Nedima Đonlić, međutim to nije bilo sve u ovom meču. Smanjio je na 1:2 Muamer Salibašić, a konačnih 2:2 u petoj minuti sudijski nadoknade postavlja Ivan Filipović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi