Budućnost, Zaječar i Metalurg siguni

Turnir Metković 2011.

Budućnost, Zaječar i Metalurg siguni

U Metkoviću i Opuzenu se igra 10. međunarodni rukometni turnir Metković 2011. i u obe grupe su odigrana po dva kola.

Mečevi grupe A se igraju u Metkoviću i Budućnost iz Podgorice i Metalurg iz Skoplja su ostvarili po dvije pobjede. Budućnost je savladala našeg predstavnika, Katarinu iz Mostara sa 34:16 i ljubljanski Krim sa 28:22 dok je Metalurg bio bolji od Krima sa 33:31 i od Katarine sa 33:17 uz napomenu da su Mostarke polsije prvih 30 minuta gubile samo 11:12.

Zaječar je u grupi B u Opuzenu praktično obijezbedio prvo mjesto jer je savladao glavne rivale. Tim iz Srbije je prvo bio bolji od Podravke iz Koprivnice sa 28:24. a onda i od mađarskog DVCS Korvexa sa 37:32. Dalmatinka iz Ploča je prema očekivanju izgubila obe utakmice i to od DVSC sa 36:16 i od Podravke 39:24.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.