Buffon i Barzagli produžili vjernost Juventusu

Ostaju do 2018. godine

Buffon i Barzagli produžili vjernost Juventusu

Gianluigi Buffon i Andrea Barzagli danas su produžili vjernost Juventusu do 2018. godine. 

Legendarni golman italijanske reprezentacije se nada kako će svoj oproštaj imati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji (2018.) i iz tog razloga je odlučio ostati u Juventusu još dvije godine. 

Juventus je potvrdio da je Buffon u klupskim prostorijama stavio paraf na ugovor do 2018. godine, a na isti potez se odlučio i pouzdani defanzivac Andrea Barzagli.

Trener Massimiliano Allegri smatra da pomenuti dvojac može pomoći timu u ostvarenju zacrtanih ciljeva, a vrijedi podsjetiti da je Juventus krajem aprila osigurao 32. titulu u historiji i ujedno petu uzastopnu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi