Buffon: Zbog Ronalda ne spavam noćima

U utorak okršaj starih rivala

Buffon: Zbog Ronalda ne spavam noćima

Endin Čaušević

Nakon kratke pauze početkom naredne sedmice vraća nam se Liga prvaka prvim utakmicama četvrtfinala ovog takmičenja.

Ljubitelji fudbala u utorak će moći pratiti veliki derbi starih rivala Juventusa i Real Madrida. Prošlogodišnji finalisti sastaju se u četvrtfinalu i ovo će biti prilika Staroj dami da se osveti za poraz u finalu prošle godine kada su Kraljevi slavili s ubjedljivih 4:1.

Legendarni golman Juventusa, Gianluigi Buffon, priznao je da ponovo ima nesanicu pred mečeve protiv Reala. Glavni razlog što italijanski golman ne može spavati je Cristiano Ronaldo kojeg Gigi ne pamti po dobrom.

"Historija kaže da igramo protiv ekipe koja je jača od nas. Ipak, imamo dvije utakmice da damo maksimum i prođemo dalje. Svi znamo da je Real veoma jak i činjenica da ću se opet susresti s Cristianom Ronaldom mi je donijela nesanicu", rekao je Buffon.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realosmadridos
Naspavaj se bice tezak mec haha
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi