5

Komentari (5)

DadiG
Bože sačuvaj maloumnog članka. Ma ne znam ni gdje bih počeo i koliko toga glupog nabrojao šta je napisano. Uglavnom, Buffona svi ismijavaju a ne ovog “novinara”. Ovo je dno dna.
Adnanos
Ko su svi? Meni nije smijesno ali mozda zato sto je dosta meni moje muke ali sta znas.
vence
Valjda je, barem malo veci gubitnik drugi finalista ?
DrBagus
Kako je ovo glup članak? Nema ni minimum logičke a ne kamoli realne sportske analize. Novinar se sjetio neke informacije i od toga napisao članak. Mogla bi stvarno redakcija malo da se uključi prije objave.
BaboBih
Da jbt,... ima 100 faktora zasto je Buffon odlucio da ode iz PSG nazad u Juve.. a najmanjinje taj da proba da osvoji Ligu Sampiona sa Juve pa se za**** fol.. covjek ima 40 godina, zar nije vise logicno da su mu iz Pariza rekli da ne racunaju na njega, da ide na prodaju i Juve ga vrati sebi nazad da ima kao rezervnog golmana... a clanak da ima imalo opravdanja Buffon bi trebao da je mjenjao 5 klubova i da je gotovo svaki taj klub osvojio Ligu Sampion nakon odlaska Buffona.. a covjek u 20 godina igranja za Juve jednu godinu otiso u PSG i novinar izmislja price
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.