Buffona nakon plasmana PSG-a u finale Lige prvaka ismijavaju svi, a razlog je samo jedan

Kakve pogrešne odluke je donio ovaj golman

Buffona nakon plasmana PSG-a u finale Lige prvaka ismijavaju svi, a razlog je samo jedan

E. Oštraković

Nikom sinoć nije bilo teže nakon pobjede PSG-a u polufinalu Lige prvaka od Gianluigija Buffona.

Nevjerovatno je koliko ovaj čovjek u posljednjih nekoliko godina nije imao sreće u svojoj karijeri.

Naime, on nema osvojen trofen Lige prvaka u svojoj karijeri, te je u pokušaju da ga osvoji prošle sezone napustio Juventus i otišao u PSG.

Ipak, PSG je tada eliminisan iz Lige prvaka, te je Buffon odlučio da se nakon samo jedne godine u Francuskoj vraći kući u Juventus.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Izabrao je pogrešan trenutak za to, jer se sinoč PSG plasirao u finale Lige prvaka, te će imati veliku šansu da osvoji ovaj trofej, a Buffon bi bio najveći gubitnik u cijeloj priči.

Top Komentari

DrBagus
Kako je ovo glup članak? Nema ni minimum logičke a ne kamoli realne sportske analize. Novinar se sjetio neke informacije i od toga napisao članak. Mogla bi stvarno redakcija malo da se uključi prije objave.
10 0
DadiG
Bože sačuvaj maloumnog članka. Ma ne znam ni gdje bih počeo i koliko toga glupog nabrojao šta je napisano. Uglavnom, Buffona svi ismijavaju a ne ovog “novinara”. Ovo je dno dna.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi