Buffonova urnebesna reakcija kad je shvatio da je kamera u blizini

Tokom intoniranja himne

Buffonova urnebesna reakcija kad je shvatio da je kamera u blizini

A. Čaušević

Bez obzira na godine svi ljudi ponekad znaju pokazati da u sebi imaju ono nešto djetinjasto. To je sinoć uradio Gianluigi Buffon. 

Sa 41 godinom i 317 dana bivši kapiten Azzuurra je uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom nakon što su Bianconeri trijumfovali sa 0:2.

Buffonu je to bio ukupno 123 nastup u Ligi prvaka, a čini se da je vremešni golman osim za savjete mlađim kolegama zadužen i za dobru atmosferu u ekipi Stare dame.

U noći kada je postao drugi najstariji golman u historiji Lige prvaka legendarni italijanski golman imao je blagi ispad.

Naime, dok se intonirala himna Buffon je provocirao Juana Cuadrada, a kada je shvatio da će ga kamera uloviti napravio je zaista komičan izraz lica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, najstariji golman u historiji Lige prvaka je Marco Ballotta. On je stajao među stativama gola Lazija kada je imao 43 godine i 252 dana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Novibroj
Gluposti pisete, bolje da ste zapazili da je nas Miralem Pjanic bio kapiten juventusa sinoc to je znacajno.....
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi