Buffonove dvije želje za polufinale
Foto: EPA

Razmišlja o idućem protivniku

Buffonove dvije želje za polufinale

Gianluigi Buffon priželjkuje da Juventus u polufinalu Lige prvaka igra protiv Monaca ili Real Madrida. 

Iskusni golman Juventusa nakon što je eliminisana Barcelona već uveliko razmišlja o idućem protivniku u Ligi prvaka, a kao klubove koje bi želio sresti u polufinalu izdvojio je Monaco i Real Madrid. 

"Možda je za nas bolje da izvučemo Monaco ili Real Madrid. Oni se još bore za naslov, a kako je kraj sezone, vjerovatno bi i puno više morali mijenjati", kazao je Buffon, te se osvrnuo na samu utakmicu protiv Barcelone.

"Na kraju smo se prilično jednostavno plasirali kraj ponajbolje momčadi na svijetu. Znao sam da imamo odlične šanse u drugoj utakmici, ali nisam mislio da nam Barca neće zabiti niti u jednoj", istakao je golman Juventusa. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Buffon će još jednom imati priliku da pokuša osvojiti Ligu prvaka o kojoj sanja tokom cijele karijere. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi