Bugari položili ispit: Sve spremno za prvi trening Zmajeva u Razgradu

Teren osposobljen i u odličnom stanju

Bugari položili ispit: Sve spremno za prvi trening Zmajeva u Razgradu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će danas u Razgradu obaviti prvi trening pred prijateljsku utakmicu sa Bugarskom, koja se igra u petak.

Prvi trening Zmajeva u Ludogorecovom trening kampu trebao je na rasporedu biti još jučer, ali je otkazan zbog neuslovnog terena koji je bio zatrpan snijegom.

Međutim, organizatori su danas očistili teren i tako su se stekli svi preduslovi da reprezentativci BiH odrade prvi trening, koji je zakazan za 18 sati.

U fotogaleriji možete vidjeti kako izgleda teren na kojem će Robert Prosinečki prvi put sarađivati sa Edinom Džekom, Miralemom Pjanićem i ostalim standardnim reprezentativcima BiH koji su propustili američku turneju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi