Pomoćni trener bh. selekcije

Ciprić: Želimo što bolje upoznati naše igrače

E. Čaušević

Fudbalska selekcija Bosne i Hercegovine u petak igra prijateljsku utakmicu protiv Bugarske na "Ludogorets Areni" u Razgradu.

Pred utakmicu protiv Bugarske novinarima se obratio pomoćni trener naše selekcije Gordan Ciprić.

"Što se tiče okupljanja, uglavnom su svi stigli. Danas oko 15 sati dolazi Kolašinac i spremni smo za trening. Jedini problem s povredom ima Ognjen Vranješ i danas ćemo vidjeti da li će trenirati".

"Večeras ćemo gledati snimke Bugarske tako da ćemo imati još više informacija. Prije svega baziramo se na naše igrače da se upoznamo što bolje. Rezultat je uvijek bitan, on kreira raspoloženje i atmosferu u ekipi. Uz adekvatan rezultat želimo što bolje upoznati naše igrače"

"Jedan trening ne može nešto specijalno promijeniti, važno je da su svi zdravi i to je to", zaključio je Ciprić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije