Bugarin nadmudrio 7,5 miliona igrača u Fantasyju, ali mu Premier liga oduzela titulu

Bugarin nadmudrio 7,5 miliona igrača u Fantasyju, ali mu Premier liga oduzela titulu

E. Škorić

Bugarin Aleksandar Antonov završio je sezonu na prvom mjestu globalno popularne Fantasy Premier lige, ali je na kraju bez ikakvog objašnjenja Premier liga titulu dodijelila Englezu Joshui Bullu.

Antonov redovno na YouTube kanal snima sadržaj vezan za Fantasy i u zadnjem kolu je osvojio dovoljno bodova da ostane lider, na kraju je Bullu pripala titula.

"Naknadnim pregledom aktivnosti korisnika došlo je do promjena u poretku pa je titulu najboljeg menadžera osvojio Joshua Bull. Korisnički račun prijašnjeg pobjednika je izbrisan zbog povrede pravila", saopštila je kratko Premier liga.

Smatar se da je Antonov prekršio pravila jer je imao više od jednog korisničkog računa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, popularnu online igru igra 7,5 miliona igrača i pravilo je da svako na početku ima na raspolaganju 100 miliona funti kako bi složio ekipu s 15 igrača. Prati se stvarni učinak igrača na utakmicama i na osnovu toga se dobijaju bodovi.

SportSport.ba je pred početak prošle sezone pokrenuo Fantasy Premijer lige BiH i za kratko vrijeme postao prava opsesija mnogim ljubiteljima nogometa u Premijer ligi BiH. Ako već niste, prijavite se i sami klikom OVDJE.

Top Komentari

DamirT
Gdje ce stranac biti prvi...Mora sugavi englez.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi