Bugojanci rade punom parom: Teren stadiona Iskre nikada nije izgledao bolje

Traju radovi na Jakliću

Bugojanci rade punom parom: Teren stadiona Iskre nikada nije izgledao bolje

E. Čaušević

Iskra iz Bugojna je itekako turbulentno ušla u ovu sezonu jer se klub našao pred gašenjem, ali se nekako pronašao način da klub počne sezonu u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad.

Iza Iskre je zaista nekoliko turbulentnih godina i bivši premijerligaš je skoro dotakao samo dno. Klub iz Bugojna nekada je bio renomirano ime u našoj zemlji, ali već skoro deset godina tavore u nižim ligama.

Međutim, navijači ovog kluba se nadaju da će konačno doći bolje vrijeme za Iskru. Klub je nedavno preuzeo Davor Ivoš koji je počeo radove na uređenju stadiona Jaklić, ali sigurno da će jedino mjerilo za navijače biti rezultati na terenu.

Već nekoliko mjeseci na stadionu Iskre traju veliki radovi oko uređenja glavnog i pomoćnog terena koji je bio totalno zapušten. Ni glavni teren i tribina nisu bili u nešto boljem stanju, ali danas to znatno bolje izgleda.

Klub iz Bugojna je na Facebook stranici objavio nekoliko fotografija sa stadiona Jaklić, te su pokazali da teren odavno nije bolje izgledao. Navijačima Iskre ovo budi nadu da konačno dolaze bolji dani za klub koji je zaslužio mnogo više od onoga gdje se trenutno nalazi.

Fotografija NK Iskra Bugojno.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Fotografija NK Iskra Bugojno.

Fotografija NK Iskra Bugojno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti