Bugojanke u sjajnoj formi: ŽNK Iskra siguran u Banja Luci!

Četiri pogotka u mreži domaćih nogmetašica

Bugojanke u sjajnoj formi: ŽNK Iskra siguran u Banja Luci!

S. Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre sjajnu formu potvrdile su u devetom kolu Premijer lige protiv ŽFK Banja Luka u Banjaluci. Bilo je 4:0.

Nakon prvog dijela Bugojanke su vodile 2:0, a oba puta pogađala je Sabina Mujagić. U nastavku po jedan pogodak Samre Bajrić i Marine Lukić.

U posljednje četiri utakmice Bugojanke su upisale tri pobjede i jedan remi  i to sa SFK 2000 u prošlom kolu kada je bilo 1:1..

Svakako da u redovima bugojanskog premijerligaša itekako mogu biti zadovoljni, a pohvale pored nogometašica i trenera Samira Vrbana, te njegove pomoćnice Elme Basare idu i čelnim ljudima kluba na čelu sa Naimom Basarom.

U teška vremena kada je sportu u gradu Bugojnu na izdisaju, Basara i ostali članovi Uprave dali su maksimum da klub bude uspješan, kako je to bilo u proteklom periodu. Posebno se to odnosi na sjajnu organizaciju kluba, ali i rad sa mladim nogometašicama koje su budućnost kluba, a u koje u velikom broju čine igrački kadar ovog kluba.

Nadaju se da će to prepoznati i lokalna vlast, a sa nestrpljenjem dozvolu za povratak na tribijne očekuju i fanovi ovog kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi