Bukvić: Mogu biti zadovoljan svojim izdanjem, ali bitna je ekipa

Sloboda slavila u Mostaru

Bukvić: Mogu biti zadovoljan svojim izdanjem, ali bitna je ekipa

A. Beganović

Sloboda je u okviru 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Mostaru savladala domaći Velež (2:0).

Još jednu dobru partiju odigrali su izabranici Mladena Žižovića. Novom "tricom" stigli su do ukupno 13 osvojenih bodova i vratili su se na čelo premijerligaške tabele.

Zadovoljan je nakon susreta bio i golman Slobode, Semir Bukvić, koji je u dosadašnjem dijelu sezone opravdao epitet pojačanja.

Branio je Bukvić i večeras na visokom nivou, no nije sebe želi "gurati" u prvi plan.

"Moja najbolja partija? Mislim da je to najmanje bitno. Ono što je važno je to da smo pobijedili i osvojili nova tri boda", za SportSport.ba je nakon meča istakao Bukvić.

"Hvala Bogu, mogu biti zadovoljan svojim izdanjem. Ali, opet kažem. Ja sam tu najmanje bitan. Ekipa je pobijedila i to je važno", dodao je golman Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je nakon pet kola vodeći tim na tabeli. Usudili bismo se reći, iznenađujuće, a šta o tome misli Bukvić?

"Mi idemo iz utakmice u utakmicu. Za nas je svaka naredna utakmica najvažnija. A, da li je iznenađenje što smo na čelu tabele, to ćemo ostaviti drugim da procjene", zaključio je Bukvić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Bitno je da ste magaRAd spustili na zemlju
3 5
Rodjeni66
Maticu još se nisi okupao smrdiš kao uborak!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi