Direktorica FK Sarajevo govori o Tanu: On mi je davao snagu

Buljubašić: Zvala sam Tana - ljudi u klubu mi kažu to i to, šta da radim?

6

Komentari (6)

djiba
svaka cast nema sta, mada je tvoja prica poprilicno sebicna i narcisoidna... koliko god imas zasluge sa osvojene rezultate a mislim da imas mali udio u tome ne mozes a da ne spomenes sve ostalje ljude i igrace koje su ti to sve omogucili. razumijem Tan je bio taj koji te je postavio na to mjesto, on je bio tvoj mentor, rame za plakanje ali ovolikog uvlacenja... ko zna garant imas vise licne ciljeve i progurat ces se dalje u vijetnam pa mozda u njegove druge posove posije FKS jer ovakava prica vodi ka tome, nema ovdje punu ljubavi prema klubu vec karijeri!!!
kolumbo
recite javnosti i preznoj upravi koliko ste prljavih para oprali .mislite da je neko lud-. nije ali kad se potkuje cuti.sretno vam bilo i neko ce doci da to sve objelodani.a Predsjednik Jahic koji je do jucer prodavao auta u VB lisingu sad podijelio auta igracima i na svako auto ima 4000 km koje neko plati i opere lovu.pozz neko ko je upoznat sa svim tim igricama
gif
hahha najjaci su ovi upoznati,svi glupi i ludi samo oni znaju nesto kao
DadiG
Ja kretenluka i komentara, pogotovo ovih seksističkih. Fuj. Je li vaše žene, sestre i majke tako “daju” svojim direktorima ili vlasnicima firmi gdje rade. Postignite 5% u životu što je ona pa se javite.
Arnel925
Preljepa, pametna, ma odma za udaje
ratip irats
Dobar monolog, sve bajno, sve krasno, ma ljepota...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.