4

Komentari (4)

King_Kenny
...mnogo ce promijeniti playoff hahahaha...jedino ukidanje pravila Regel 50+1 i ulaganje stranog kapitala u klubove moze poboljsati Bayernligu i pojacati konkurenciju,nista drugo...ali Bayern nikad nece dozvoliti da izgubi svoju privatnu ligu i filijale kojima uzima igrace kako hoce.
Len
Ja sam mislio da se ti bsr malo razumijes posto visis na ovom portalu. Ali je tvoja glupost velicine svemira. Hajd mi eto samo objasni, jel bolje prodat shupak arapi i izgubit identitet i klub pa cak i navijace. Ili je normalno stanje da poslujes pozitivno u jednoj zdravoj atmosferi. Kako bi svaki klub trebao da radi o ovisnosti uspijeha i pametnog poslovanja da se formira transfer politika. A ne tamo neki idiot iz Qatra da upumpava novac. Ko sto rade tvoji Englezi. Kvalitet Bundeslige je sasvim dovoljan varira izmedzu trece i cetvrtog mjesta najboljih liga svijeta.Bayern redovno daje Englezima po pet , sest komada. Dortmund da se malo uozbilji i poradi na timu a ne da samo gleda kako prodati igraca. Bila bi sasvim normalna situacija. U Španiji koja je dugo bila prva liga svijeta sada nemas ekipu da kazes da vrh. Tako da kanite se vi, pogotovo ti Bundeslige. Kmeci dok ima nafte a kad presusi onda kud koji mili moji. Pozz shupcicu arapski.
lopov84
Sasvim si u pravu. Njemačka je jedna od rijetkih liga, gdje nisu uletjeli arapi i ostali milijarderi koji ne znaju šta je nogomet, nego samo profit. Tako treba i ostati. Nikad ne treba ukinuti 50+1
axel42
Pa šta ćeš Kennyu objašnjavati? Čovjek je tvrdoglav do bola. Ima svoje mišljenje a drugo neće ni da čuje. Mrzi Bundesligu, Bayern. Krivo mu što tamo sve funkcioniše bez Arapa, Kineza itd. Pa nije liga naravno jaka kao engleska ali je barem treća u Evropi. Pa tamam. Nijemci vole fudbal, stadioni uvjek puni e sad ako se nekom svidja plastika, umjetni fudbal pun nekakvih milijardera koji se igraju sa tradicijom mnogih klubova nek gleda EPL brate dragi. Al šta imaš non stop napadati BL kao nevalja, bla bla bla. Najzdravija liga na svijetu, svi klubovi posluju u plusu, stadioni godinu unaprijed rasprodani, šta hoš više. Prodaš tam nekog levata Newcastlu, Cityu za 50, 60 mil svi zadovoljni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.