7

Komentari (7)

miki30
Et vidili smo pritiv Bayerna to vaše ubitačno oružje. Isto ko i onaj Sancho i Haaland koje hvalite da vrijede 100 mil. eura.
soccero
Real da vrati Hakimija i kupi Alphonsa Daviesa i imali bi daleko najtalentovanije i ubojitije bekove na svijetu. Bolje cak i od Liverpool-ovih
realno_govoreci
Real da se rijesi Zidana i dovede trenera sa vizijom i vjerom u mlade igrace bi mogao boom da napravi ali eto,sve dok vjeruje Krosu,Modricu,i ostalim starijim nista osvojit nece.
Sedmirrrrr
Decko ne provaljuj se.otkud ti ideja da je Davies na prodaju
Sloboda
Davies nije na prodaju hahaha zaboravite
miki30
A de mi reci kako će kupiti Daviesa od Bayerna??
soccero
Ma nemojte shvatiti pogrešno. Isto tako moze i Bayern uraditi ako kupi Hakimija od Reala a zadrži Daviesa. Nije bitno koji je klub, nego ta dva igrača zajedno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.