Bundesliga se nastavlja, a danas bismo trebali saznati i kada
Foto - EPA

Mnogo različitih informacija iz Njemačke

Bundesliga se nastavlja, a danas bismo trebali saznati i kada

Midhat Šljivak

Njemačka Bundesliga dobila je zeleno svjetlo za nastavak sezone, ali ne prije 22. maja.

Iako je bilo najavljivano da će klubovi na teren već 15. maja, njemačka vlada je navodno naredila da svi timovi moraju biti u dvosedmičnom karantenu prije nego se sezona nastavi.

Pojedini mediji tvrde da će se ipak sezona nastaviti već 15. maja, drugi tvrde da će krenuti sedam dana ili čak 14 kasnije, pa se s nestrpljenjem čeka sastanak njemačke vlade.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, sve o nastavku sezone bit će poznato za nekoliko sati. Njemačka kanelarka Angela Merkel obavit će danas pregovore s predstavnicima njemačkih regija i nakon toga bi se konačno trebalo znati kada će se sezona nastaviti.

Ono što je gotovo sigurno je da će fudbala u Njemačkoj biti. Mii se svakako nadamo de će se to desiti što prije.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije