Pet godina od čuvenog gola Messija protiv Bayerna: Volio bih vas vidjeti kako ga čuvate...

Boateng i danas pamti dribling

Pet godina od čuvenog gola Messija protiv Bayerna: Volio bih vas vidjeti kako ga čuvate...

M. Šljivak

Prije tačno pet godina Lionel Messi je postigao jedan od najljepših golova u karijeri.

Argentinski velemajstor vodio je Barcelonu do pobjede nad minhenskim Bayernom od 3:0 u prvom meču polufinala Lige prvaka, a Messi je zabio dva gola.

Načeo je Bavarce pogotkom u 77. minuti, a zatim je tri minute kasnije postigao gol o kojem se i dan danas priča. Tačku na meč stavio je Neymar golom za 3:0 u 90. minuti.

Messi je kod drugog gola na tlo bacio defanzivca Bayerna Jeromea Boatenga i o ovom golu se još uvijek priča. Nedavno je njemački fudbaler svima poslao jasnu poruku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Iskreno, volio bih vidjeti svakog od vas kako čuvate Messija", poručio je Boateng prije nekoliko mjeseci.

Podsjetimo se remek djela fantastičnog Argentinca.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Pa prije par dana ste pisali ovaj članak. Znači godišnjica svakih nekoliko dana?? A imal gdje videozapis ( youtube) padanja Messia na guzove posle driblinga Riberya?? Šta mislite da to malo stavite na godišnjicu ili recimo 7 godina od čuvene 7 : 0 poderačine Barce?? Ništa to ha??
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi