Bundesliga se nastavlja danas: Pogledajte koje utakmice možete gledati

Nakon dva mjeseca pauze

Bundesliga se nastavlja danas: Pogledajte koje utakmice možete gledati

Endin Čaušević

Nakon dva mjeseca pauze ljubitelji fudbala danas će moći uživati u utakmicama jedne od najjačih liga Evrope - Bundesligi.

Zbog pandemije koronavirusa skoro sve lige u Evropi su prekinute, ali situacija se lagano vraća u normalu, te su Nijemci prvi koji su dobili dozvolu da nastave takmičenje u svom prvenstvu.

Bundesliga se nastavlja ovog vikenda utakmicama 26. kola, te ćemo već danas gledati veliki derbi između Borussije Dortmund i Schalkea. Dortmund se bori za titulu jer ima četiri boda manje od Bayerna, dok Schalke sigurno želi pokvariti planove ljutom rivalu.

Nakon dugo vremena i kladioničari su došli na svoje jer u ponudi konačno imaju neke "jače" utakmice. Naravno, u centru pažnje je meč u Dortmundu, a mnogi su iznenađeni kvotama za ovu utakmicu.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za meč Dortmund - Schalke i to na OVOM linku. Podsjećamo, ova utakmica igra se danas od 15:30 sati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ljubitelji fudbala u terminu od 15:30 sati mogu pratiti još četiri utakmice, a to su Augsburg - Wolfsburg, Fortuna - Paderborn, Hoffenheim - Hertha i Leipzig - Freiburg.

Današnji program završava se utakmicom u terminu od 18:30 sati kada će snage odmjeriti Eintracht Frankfurt i Borussia Monchengladbach. Kvote za ostale mečeve Bundeslige pogledajte OVDJE.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nikoizniceg
Što bi rekli kod nas: nemamo uslova za nastavak xaxa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti