Kiša golova u Bundesligi, Dortmund može i bez Haalanda
FOTO: EPA

Sedmo kolo

Kiša golova u Bundesligi, Dortmund može i bez Haalanda

H. Zilić

Od 15:30 odigrana su četiri duela sedmog kola Bundeslige.

Napadači su bili veoma raspoloženi, a na pomenute četiri utakmice vidjeli smo ukupno 14 golova.

Dortrmund je bez povrijeđenog Haalanda svladao Augsburg sa 2:1 golovima Gurreira i Brandta, dok je za goste pogodio Zeqiri.

Hertha je na domaćem terenu poražena od Freiburga sa 1:2. Za berlinski tim strijelac je bio Piatek, a za goste su pogađali Lienhart i Petersen. Naš Ermedin Demirović je u timu Frebiurga na teren ušao u 76. minuti,.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Stuttgart je nadigrao Hoffenheim i slavio sa 3:1 golovima Kempfaa, Mavropanosa i Massima, a za goste je gol postigao Brunn Larsen.

Mali derbi subotnjeg programa odigrali su Wolfsburg i Borussia Monchengladbach. Gosti su slavili sa 1:3, strijelci su bili Embolo, Hofmann i Scally, za domaće je precizan bio Waldschmidt.

Top Komentari

amza
Jbo vas haland djuric danas donio pobjedu salerintani 2 min nakon sto je uso u igru vico vas **** i petev
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi