Bunoza našao klub, trener mu je bivši reprezentativac BiH

Nije dugo čekao

Bunoza našao klub, trener mu je bivši reprezentativac BiH

Bh. internacionalac Gordan Bunoza nije dugo tragao za novim klubom nakon što je napustio Incheon.

Bivši mladi reprezentativac BiH je u Južnoj Koreji proveo skoro tri godine, a svoju karijeru sada će nastaviti na Kipru, tačnije u AEL-u iz Limassola.

Potvrdio je to na zvaničnoj stranici i AEL, čiji je trener, zanimljivo, Dušan Kerkez koji je svojevremeno u pet navrata oblačio dres reprezentacije naše zemlje.

"Bilo je upita iz nekoliko zemalja, ali AEL je bio najkonkretniji", rekao je Bunoza.

Nema sumnje da će Bunoza svojim znanjem i iskustvom biti od velike pomoći AEL-u, a Kipar mu je osma zemlja u kojoj će se okušati. Prethodno je pored Južne Koreje bio još u Rumuniji, Italiji, Poljskoj, Austriji...

Top Komentari

tbra
Poznati Bunoza sa sokera
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi