Bunoza raskinuo ugovor s Incheonom

Napušta klub

Bunoza raskinuo ugovor s Incheonom

Bivši mladi reprezentativac BiH Gordan Bunoza okončao je svoju epizodu u Južnoj Koreji.

Bunoza je u januaru 2017. godine došao u tamošnji Incheon United. U ovom klubu bio je standardan, na nekim utakmicama i kapiten, no u međuvremenu došlo je do sporazumnog raskida saradnje.

U Incheonu željeli su da angažuju ofanzivca koji bi im pomogao u borbi za opstanak, a kako bi oslobodili mjesto stranca, odlučeno je da se raziđu upravo s Bunozom koji je posljednjih nekoliko utakmica propustio zbog povrede mišića.

"Da, dogovorili smo sporazumni raskid. Vraćam se kući, pa ću vidjeti šta i kako dalje", kazao nam je Bunoza.

Ovaj korpulentni defanzivac je Incheon došao iz Panduriija, a kroz karijeru je još oblačio dresove Dinama iz Bukurešta, Pescare, Wisle, Karlovca...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi