Defanzivac Čelika za SportSport.ba

Bureković: Neko namjerno koči moj transfer iz Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su počeli s treninzima i pripremama za narednu sezonu u Premijer ligi BiH. Nikad teža situacija na Bilinom polju nije bila, a to se vidjelo jučer na odazivu igrača, koji su došli na prozivku.

Jedan od rijetkih standardnih igrača iz prošle sezone, koji se pojavio na jučerašnjem okupljanju bio je i 20-godišnji defanzivac Dženan Bureković, koji je za SportSport.ba otkrio da ipak nema namjeru ostati u crno-crvenom dresu.

"Ja imam ugovor još godinu dana s Čelikom i bio sam obavezan se javiti na prozivku, međutim ja sam već na zimu izrazio želju i danas stojim iza toga da želim otići. Dobivao sam lažna obećanja, da ću biti pušten sada na ljeto, ali ipak neki ljudi očito koče moj transfer. Ja sam izričit u ovom prelaznom roku da napustim Čelik, postoje i dugovanja prema meni, spreman sam za dogovor i na sve ostalo, ali očito da neko namjerno to koči " kaže Bureković.

Nikad gora situacija nije bila na Bilinom polju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Napustilo nas je dosta igrača, a nije isključeno da će još neko otići. Sigurno da nikad lošija situacija nije bila u klubu, ali nadam se da će neko smoći snage da se ovo sve popravi i da Čelik bude opet kakav treba da bude" kazao je za SportSport.ba Bureković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi