Burno u Mostaru: Navijači dočekali igrače Veleža i "očitali im lekciju"

Nezadovoljni igrama u drugom dijelu sezone

Burno u Mostaru: Navijači dočekali igrače Veleža i "očitali im lekciju" · Saznajemo

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža poraženi su jučer na gostovanju kod Zvijezde (1:0) u okviru 21. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Za Rođene ovo je bio drugi poraz u sezoni kojim su razočarali svoje navijače, a ukoliko Olimpik danas pobijedi Metalleghe prednost mostarskog kluba bit će samo jedan bod.

Fajić i društvo u drugom dijelu sezone nisu na nivou, pa je izvjesno da će se utrka za prvaka voditi do posljednjeg kola.

Navijači Veleža imali su šta reći svojim ljubimcima nakon meča u Gradačcu, a saznajemo da je vatreno bilo i prilikom povratka ekipe u Mostar.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Grupa navijača dočekala je svoje ljubimce po povratku iz Gradačca kako bi im "očitali lekciju" i na taj način iskazali svoje nezadovoljstvo. Navijači Veleža nisu samo razočarani reziltatima nego i odnosom prema svetom dresu i očito je da će njihovi ljubimci morati dobro "zapeti" kako bi im bar malo vratili za ono što oni njima pružaju tokom cijele sezone, a to je podrška kakvom se može pohvaliti rijetko koji klub u regionu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

burek_sa_mesom
Toljagom ih Mehmede!!!
3 3
nijepoznat
jebem te Velez
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti