Burno u Realu: Nova svađa Zidanea i Pereza

Zinedine se zalaže za sina

Burno u Realu: Nova svađa Zidanea i Pereza

Javna je tajna da trener Real Madrida Zinedine Zidane nije u dobrim odnosima sa predsjednikom kluba Florentinom Perezom.

Nedavno su se Zidane i Perez posvađali oko Odegaarda, kojeg Francuz nije želio voditi na pripreme jer ga jednostavno još uvijek ne vidi u timu. Perez mu je tada, navodno, naredio da uvrsti mladog Norvežanina u tim, što se i desilo.

Španski mediji pišu da je na relaciji Zidane - Perez izbila nova svađa, a povod je i ovoga puta jedan mladi član kraljevskog kluba i to, ni manje ni više, Enzo Zidane.

Sin proslavljenog Zinedinea Zidanea nije u planovima Florentina Pereza, koji želi dovesti golmana Milana Gianluigija Donnarummu. U čudesnom italijanskom golmanu Perez vidi dugoročno rješenje, koje Zidane vidi u svom sinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje da se vidi da li će trener i predsjednik Reala naći zajednički jezik, ali zna se čija je zadnja. Informacije o sukobu u Real Madridu ipak treba uzeti sa (malom) rezervom, obzirom da ih je plasirao magazin Sport, čije je sjedište u Barceloni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti