Busquets i danas pokušava shvatiti šta mu je to Odegaard sinoć napravio
Odegaard je jednostavno bio prebrz za Busquetsa

Norvežanin je sjajno izbacio igrača Barcelone

Busquets i danas pokušava shvatiti šta mu je to Odegaard sinoć napravio

S. Pašalić

Martin Odegaard je 2015. godine stigao u Real Madrid kao čudo od djeteta.

Norvežanin je potpisao ugovor na šest godina, ali nikada nije dobio pravu priliku u timu iz Madrida, pa je poslan na posudbu u Heerenveen gdje je standardan u prvom timu.

Sinoć je u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Španije i Norveške Odegaard odigrao 56 minuta, ali mu je to bilo dovoljno da pokaže nekoliko sjajnih poteza.

Svakako najbolji potez u sinoćnjoj utakmici je bio kada je svojom brzinom izludio igrača Barcelone Sergija Busquetsa i pokazao još jednom da ga Real ipak nije tek tako doveo u klub.

Sa dolaskom novog trenera Zinedinea Zidanea možda će mladi Norvežanin konačno dobiti priliku u Realu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

niko nikovic
Odegard ne igra za Herenven već za Viteze
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi