Čabraja se razišao sa Širokim Brijegom: Nije mi to odgovaralo, sada se prvo želim odmoriti
Ofanzivac nije dogovorio nastavak saradnje sa timom s Pecare.

Napustio tim sa Pecare

Čabraja se razišao sa Širokim Brijegom: Nije mi to odgovaralo, sada se prvo želim odmoriti

S. Mlaćo

Dejan Čabraja je danas i zvanično napustio Široki Brijeg.

Čabraja nije dogovorio uslove produženja ugovora sa timom s Pecare i neće biti u kombinaciji za susrete do kraja polusezone.

Čabraja je za SportSport.ba potvrdio da je već krenuo put Zagreba s obzirom da mu uskoro ističe važeći ugovor koji neće biti produžen.

"Istina je, nije došlo do dogovora. Nismo se složili oko trajanja novog ugovora. Klub je htio da potpišem na još godinu i pol dana, što meni nije odgovaralo. Razišli smo se, a Širokom Brijegu želim sreću u nastavku prvenstva", kazao je Čabraja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već ranije je isticao da su njegovog agenta kontaktirali iz Zrinjskog i Željezničara.

"Prvo ću dobro odmoriti, pa razmisliti šta i kako dalje. Imam par ponuda i u dogovoru sa svojim menadžerom neću žuriti sa odlukom", dodao je 25-godišnji ofanzivac koji je u Široki Brijeg stigao iz NK Rudeš.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Robijaš88 RZ
Volio bih da dođe u Čelik
8 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi