Caceres se vraća sa stilom, ali razočarat će navijače Juvea

Veliko pojačanje Milana

Caceres se vraća sa stilom, ali razočarat će navijače Juvea

E. Škorić

Martin Caceres (29) nije uspio da potpiše ugovor s Trabzonsporom, ali sada je na pragu povratka u Seriju A.

Caceres je od ljeta slobodan igrač kada je napustio Juventus, no nije se još skrasio u novoj momčadi. Trebao je da postane član turskog Trabzonspora, no propao je transfer zbog neuspješnog ljekarskog pregleda.

Ipak, igrač koji je nastupao za Defensor, Villarreal, Barcelonu, Sevillu i Juventus sada je jako blizu da potpiše ugovor sa još jednim italijanskim timom i to Juveovim rivalom Milanom.

Calciomercato piše da bi već danas Urugvajac trebao da odradi ljekarski u Milanu, dok bi tokom vikenda postao novi član crveno-crnih. Imao je pregovore s Crystal Palaceom, ali je engleski tim na kraju izabrao Mamadou Sakhoa iz Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Caceres je iskusan i kvalitetan defanzivac, ali je u posljednje vrijeme imao jako puno problema s povredama i zbog toga se nije naigrao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi