Čačić: Dobro je, ali neke stvari ću ostaviti za svlačionicu
Foto: EPA

Nije u potpunosti zadovoljan

Čačić: Dobro je, ali neke stvari ću ostaviti za svlačionicu

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je sinoć kao gost razmontirala Kosovo i slavila sa 6:0.

Uprkos veoma visokoj pobjedi, selektor Ante Čačić nije bio u  potpunosti zadovoljan, o čemu je govorio nakon utakmice.

"Moramo ovo što prije zaboraviti i naučiti pouke. Bilo je stvari koje nam se nisu svidjele. Imali smo dobar rezultat, ali smo napravili neka nejasna rješenja iz kojih smo nudili protivniku da se vrati u utakmicu. Neki igrači su se u drugom poluvremenu previše trošili, ali to ću ostaviti za svlačionicu", rekao je Čačić, koji je potom istakao:

"Znao sam i govorio sam da smo kvalitetnija reprezentacija od Kosova, što smo večeras i potvrdili. Drago mi je i zbog Mandžukića, dao je tri prelijepa gola. On je naš prvi špic".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Naredni meč Hrvatska igra u gostima protiv Finske, a Čačić je dodao i to da očekuje težak meč, ali da se nada novoj pobjedi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi