Užasne scene u Cadizu: Navijaču se bore za život, igrači se mole na terenu da ga ljekari ožive

Meč trenutno prekinut

Užasne scene u Cadizu: Navijaču se bore za život, igrači se mole na terenu da ga ljekari ožive

E. Čaušević

Cadiz i Barcelona igraju trenutno meč 5. kola španske La Lige.

Barcelona ima vodstvo od 2:0 golovima Frenkieja de Jonga i Roberta Lewandowskog u finišu utakmice koja je trenutno prekinuta.

Naime, već desetak minuta traje prekid na meču u Cadizu jer je jednom od navijača pozlilo na tribini.

Navijači su zvižducima skrenuli pažnju sudiji da se nešto dešava i on je prekinuo meč kada je shvatio da je stvar ozbiljna.

Odmah je ljekare poslao na tribinu da ukaže pomoć navijaču koji je nažalost u jako lošem stanju.

Oglasi

Prve informacije govore da je navijaču pozlilo i da je izgubio svijest i srušio se i da mu se nažalost ljekari trenutno bore za život i pokušavaju da ga ožive.

Sve to potreslo je i igrače na terenu, a golman domaćih Ledesma je u jednom trenutku bacio dodatnu pomoć za ljekare koju su tražili.

Također, i defanzivac Barcelone, Ronald Araujo, se odmah počeo moliti da ljekari uspiju spasiti ovog navijača, ali nažalost situacija nije nimalo obećavajuća.

Opis nije dostupan.

Image

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sudija Del Cero je prekinuo trenutno meč i još uvijek nema informacija kada će se nastaviti. Igrači su na terenu, a na stadionu vlada muk jer svi čekaju šta će se na kraju desiti s nesretnim navijačem.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1658818016
Nadam se da ce ga oziviti
6 0
Gvardijan
Vrlo traumaticno i ruzno ali nadati se najboljem.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi