38

Komentari (38)

Mahatma.Barbie
Kod njih je uvijek bilo rasizma, sjetimo se samo Ville kad je vrijeđao Ozila. Srećom na svakom meču ima 30-ak kamera u full HD ali i nekoliko onih u 4k rezoluciji koje pokrivaju sve moguće unutrašnje dijelove stadiona. Ako se dokaže rasizam, ne bih bio u koži ovom igraču Cadiza. Cijeli svijet će pratiti ovaj slučaj, i španski savez će ga morati kazniti što strožije. Još će mu natovariti bruku stvari da ovaj slučaj bude opomena svima u budućnosti.
AmarSahin
Izašao Diakhaby jer je znao da će izgubiti.
gojazni_shljivoc
Kakav si ti glupan, odj*bi nazad na SerbianCringe i tamo se uvlaci cetnicima i negiraj genocid. Smradu.
AmarSahin
@gojazni_sljivak Gdje sam ja ****no spomenuo genocid, ******e, ili SerbianCringe ikako? Vidim da ideš na svaki komentar koji i malo spominje crnce i vrijeđaš im sve po spisku. Idi radi nešto pametnije, nemoj ovdje mene za****vati.
gojazni_shljivoc
ma smecaru, idi siri svoju nostalgiju tamo cetnicima i uvlaci im se su genocidaski supak. svakako nisi za vise od toga.
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Eto tebe opet, kakve veze ima rasizam sa cetnicima i genocidima? Ako ćeš već pričati o nečemu makar skontaj o čemu pričaš.
gojazni_shljivoc
Veze ima to sto ti nije problem racisticki vrijedjati ljude a istovremeno su ti dobri genocidaski cetnici. Eto glupane.
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Gdje, u kojem komentaru sam spomenuo genocid ili nešto slično o tome? Ne vrijeđam ja nikoga, samo su mi naporni takvi igrači koji se više žale na rasizam nego što igraju.
gojazni_shljivoc
Ma rekoh ti, od***** nazad na serbiancringe i tamo se druzi sa tvojim cetaljima. Haj.
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Evo njega opet, znaš šta, nećemo se mi više raspravljati. Vidim da samo izvrćeš temu i spominješ nešto što nema nikakve veze sa ovom temom. Svađaj se sa samim sobom, briga me
gojazni_shljivoc
@AmarSahin Glup si, smradu. Siri svoju sr*******u jugonostalgiju ko nas bre zavadi na serbiancringe, smradu.
gojazni_shljivoc
Hahahaha vidim napravio si objavu tamo, otisao odmah da places svojim genocidaskim cetnicima. Kakvo smece od lika hahaha.
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Ja smeće? Ti meni non-stop psuješ, govoriš da sam smrad, iz kog razloga? Ti crnca u životu svom cijelom nisi vidio, eto možda jesi na Unsko-Sanskom kanalu kada su prikazivali kamp migranata. Normalno da sam objavio, sub-reddit je napravljen da se postuju budale koje nemaju života ni mozga.
gojazni_shljivoc
Tako je, odmah idi placi onima koji slave ratne zlocine i genocid. Ti si definicija smecarskog smrada.
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Ti si perfektan primjer osobe koja je zaostala u vremenu. Ja ni jednom nisam branio ratne zločince niti hoću, oni su osuđena bagra koja su nam ubijala ljude, ali zašto onda napadaš cijelu naciju? Napadaš svaku osobu u Srbiji, napadaš i one ljude koji nisu ni bili u ratu i koji puške su jedino vidili u Kol of Djutiju (čist primjer si ti)
gojazni_shljivoc
Neki dan na tvom vojlenom serbiancringe neka objava koja ismijava genocid u Srebrenici, i ti ides odmah da places i uvlacis se takvim smradovima. ****o.
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Samo da ja tebe pokušam skontati - ti na komentaru o nogometašu pišeš o reddit postu. Jel ti mene za****vaš? Također, da li si ti ista osoba koja je napisala ovaj debilni komentar: ''haha sljivak smecaru gojazni, mozes se praviti da imas neku moc i brisati komentare a to ne mijenj cinjenicu da si smece od novinara koji prdi za racunarom i samo kopira vijesti sa reddit r/soccer bez da kredituje autora ili izvora. kakva sramota za novinarstvo sto si ti dio istog smecaru jedan glupi''
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Još jedno pitanje: Da li znaš neke riječi osim smećar i glupan?
gojazni_shljivoc
@AmarSahin Po deseti put, ti si toliko jadan da ti smeta crni fudbaler a ne smeta ti da se redovno guzis sa cetaljima koji ismijavaju genocid i velicaju Mladica?
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Po deseti put, kakve veze ima reddit i ****ni cetnici sa ovim svim?
gojazni_shljivoc
Rekao sam ti vec. Smeta ti crni fudbaler, a ne smetaju ti genocidaski cetnici. Jasno sada?
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Oni su normalni ljudi, nisu nikoga ubili, oni koji jesu druže, su u zatvoru, robijaju.
gojazni_shljivoc
Normalni koji velicaju ratne zlocince. A to crni fudbaler nije normalna osoba je li? Glupi smradu.
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Kao prvo, meni nešto govoriš a non-stop me zoveš smradom, to pod broj jedan, a pod broj dva, nigdje ja nisam rekao da on nije normalna osoba. To si ti rekao.
gojazni_shljivoc
Ja ja, hajde se sa druzi sa ratnim zlocinicma na serviancringeu, smradu jedan propali.
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Vidim da samo trpaš besmislene uvrede na rečenicu, pa eto objasni mi po čemu sam ja ''propao''
gojazni_shljivoc
Smradu, propao si jer na komentar o genocidu nad Bosnjacima prvo ides da places kao ku.cka onima koji slave taj genocid.
Sanska_Prangija
Ko negira genocid i ja mu mamu sprcim eto
Sanska_Prangija
I to u svakoj temi
AmarSahin
@Sanska_Prangija Ja nikada nisam negirao genocid, izmišlja jer nema šta pametnije za reći. Pisao sam samo o miru među nacijama, zašto da se k'o seljačine svađamo zbog nečega što se desilo prije 70 ili 2000 godina? Al džaba to vama govoriti, vi znate sve, oni koji nisu bili u ratu najviše pričaju o njemu, a oni koji jesu šute, sa razlogom.
gojazni_shljivoc
Ti si mozda i najvece smece na sto sam naisao na internetu. Prvo racisticki vrijedjas fudbalera, zatim branis ratne zlocince i negiras genocid, pa odes da places kao zadnja pickica srbaljima tamo, koji ti sklone objavu prvi put pa onda opet kmecis i napravis novi i jos mi linkas profil da bi mogao malo da popusis cetnicku kurcinu tamo onima koji nas zovu ******ma i velicaju Mladica. Kakvo ****o od lika.
AmarSahin
@gojazni_shljivoc Objavio sam, jer se tamo volimo smijati budalama :D A kao što ti je jedan momak i rekao, doslovno si napravio profil na sportskom portalu samo da bi se svađao i vrijeđao ljude, nije problem u cetnicima, već u tebi.
gojazni_shljivoc
Evo smradu, da ovako zavrsimo. Ti si racista i ksenofob i smetaju ti crnci koji nama nisu nista krivi, a nije ti problem da svakodnevno lizes ****o genocidaskih cetnika koji su pocinili genocid nad nama i dan danas ga slave po Beogradu i Novom Sadu. Ides dva puta (jer jednom nije dovoljno) da se ulizes genocidnim cetnicima da bi mogao zajedno siriti mrznju protiv Bosnjaka i jos im se uvlacis svakodnevno, smradu odvratni.
NKZ1922
@gojazni_shljivoc druze na tvoj profil kad se udje, vidis da BUKVALNO svaki komentar sadrzi rijec smrad, smece ili seljak. Ti si sebi uzeo za pravo da vrijedjas svakog ko ne dijeli tvoje misljenje, sto je svakako izrazena karakteristika internet ratnika
gojazni_shljivoc
@NKZ1922 hvala sto pratis moj rad detaljno, smradu retardirani.
NKZ1922
@gojazni_shljivoc Idi popusi jednu dobru crnacku kurcinu, mater ti ****m poremecenu
gojazni_shljivoc
@NKZ1922 Smece racisticko, dobro je znati da vjerovatno u jadnom zivotu neces nikad dalje od seljackog Gradacca. Uzivaj u mrznji, smradu.
NKZ1922
@gojazni_shljivoc Lik mi usao na profil i redom dislajka i prijavljuje hahahaha. Druze moj ti si stvarno poremecen lik, haman ti gledanje crnih kurceva na pornhubu ostetilo i to malo mozga sto imas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.