6

Komentari (6)

DadiG
Koliko se sjecam, svi smo se nedavno sa pravom zgražavali kako su Ibrahimoviću u beogradu psovali *******u majku. Onda nam je svima to bio rasizam kao što i jeste. Da neko Džeki u Italiji kaže da je muslimansko ****o svi bi mi bili ljuti i to nam ne bi bilo prenemaganje.
bk123
Samo što Ibrahimović nakon što su mu je**** bal*** majku nije plakao ko čkapi nego se pravio da i ne čuje. A tako i treba a ne odmah kmezit. Ovi crnci koliko god ih to boli sad su više željni medijske pažnje i izigravanja žrtve. Rasizam će se najprije pobijediti ako mu se ne daje preveliki značaj.. samo da se zna da sam protiv rasizma al još sam više protiv prenemaganja i traženja medijske pozornosti.
AmarSahin
Majke mi vi crnci (nisam rasista, samo govorim ono što jesu) se ponašate k'o djeca. Pa ovo su dječije uvrede, ovo je donekle normalno kod nas. Eto jedina njegova pogreška što je rekao crno ****o, da je rekao samo ****o onda bi bilo ok jel?
bk123
Trebo je on njemu reći bijelo go*** i nikom ništa. Preseravaju se previše, majke mi samo će još veći revolt izazvat ovi crnci svojim prenemaganjem
forza_juve
Nemoj tako, sada će te napasti ovi uvrijeđeni dežurni forumasi. Reći će ti da si seljak, čoban i tako dalje
bk123
Nemam protiv nikog ništa al *****e i crnce nesmiješ više krivo ni pogledat odmah si nakaradan. Šta bi da im je ko nama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.