Fudbaler Valencije u suzama napustio stadion: Te riječi su užasne...

Komentar dao trener Garcija

Fudbaler Valencije u suzama napustio stadion: Te riječi su užasne...

Haris Zilić

Duel Cadiza i Valencije (2:1) obilježilo je rasističko vrijeđanje od strane igrača domaće ekipe.

Fudbaler Valencije Mouctar Diakhaby odlučio je napustiti teren jer ga je Juan Cala vrijeđao na rasnoj osnovi.

Meč je i bio kratko prekinut, a nakon utakmice trener Valencije Javi Garcija je dao komentar na cijelu situaciju, ali i otkrio u kakvom je stanju njegov fudbaler.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da sam odmah saznao šta mu je rekao, nikad ne bih dozvolio igračima da se vrate na teren. To je strašno. Nadam se da će Cadiz sanckionisati svog igrača. Ne bih da ovdje ponavljam te užasne riječi, ali moj fudbaler je veoma loše. Psihički je slomljen u suzama je. Zamislite onda koliku su težinu imale te riječi", rekao je Garcija nakon meča.

Top Komentari

kukuruz
Nema šta, ovo je bio genocid. Dženaza počinje sutra u deset sati na mezarju u Bilalovcu, da ispratimo rahmetli suze Harambea.
5 3
CASIO
Garcia povedi ga kuci veceras bit ce mu lakse
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi